Logos Hope seglar igen!

Skriven av Magdalena Carlén, i Logos Hope

Logos Hope seglar igen

Singapore: De senaste 6 månaderna har Logos Hope legat i torrdocka för att byta ut fartygets generatorer. Nu är projektet avslutat och Logos Hope—känt som världens största flytande bokhandel, är redo att segla igen för att komma med kunskap, hjälp och hopp.

”Vi har upplevt Guds välsignelse i finanser, planering och genomförande av detta viktiga projekt”, säger OM Ships VD Peter Nicoll (Sydafrika). ”Detta ger oss en effektivare och tillförlitligare plattform för den tjänst Gud har kallat oss till för kommande år.”

De tre viktigaste aspekterna av projektet har varit att ersätta två av fartygets generatorer och huvudkopplingstavlan för att kunna klara den ökande elektriska belastningen samt att installera ett värmeåtervinningssystem så att den tidigare bortslösade värmeenergin från avgaserna kan användas för uppvärmning av bränsle och olja.

Ombord tjänar fyra svenskar och under tiden som projektet ägde rum, sändes omkring 70 team med 250 besättningsmedlemmar ut över hela världen för att dela sitt budskap av hopp i Jesus och för att visa många på Guds kärlek.

Svenskar ombord
Anders Lindh, 21 år Tranås, var en av 25 besättningsmän som stannade kvar ombord för att hjälpa till med upprustningen. Han jobbar som rörmokare och var ansvarig för att byta ut färskvattenledningarna ombord. Nu avslutar han 2,5 år ombord:

”Jag hade ingen tidigare erfarenhet av rörmokeri, men jag har lärt mig ett nytt yrke ombord!”

Nu seglar Logos Hope vidare till hamnar i Sydostasien och senare Afrika.

Vill du också gå ombord?
Läs mer och ansök här

Anders Lindh, Logos Hope

Anders Lindh tillsammans med en liten flicka. 

Senaste Nyheter & Blogginlägg

Sana mötte Jesus i en dröm

Skrivet av Magdalena Carlén, i Mellanöstern & Nordafrika
Sana mötte Jesus i en dröm

“Det skedde ett under! Min man hörde Guds röst”, utropade den muslimska Sana* från Syrien när hon ringde OM-medarbetaren Janine*. Följande torsdag mötte Janine och en vän Sana så att hon kunde berätta hela historien för dem.

Mötet med JesusSanas man Delavan* hade stigit upp tidigt för att gå till arbetet en dag. När han hade druckit sitt arabiska morgonkaffe, lutade han sig tillbaka mot väggen och blundade. Han var född muslim men sökte Sanningen. I samma ögonblick han blundade den morgonen såg han ett skinande ljus komma in genom fönstret och han kände hur det träffade ansiktet. Han knäppte genast händerna... Läs mer »