Med fruktan och bävan - Ukraina

Skriven av OM Sverige, i Östeuropa

Sasha, 22, hade redan fastnat i träsket av fylleri och drogmissbruk vid ung ålder. När Pastor Jenya först tog med honom till rehabiliteringscentret i Jesayeva var Sasha mycket negativ och skeptisk.

Kristus rörde dock hans hjärta och Sasha har varit fri från alkoholmissbruk i nästan ett år nu. Han är tillbaka i Odessa, arbetar och går i kyrkan, och berättar om hur Kristus har befriat honom - med fruktan och bävan!

Prisa Gud för det arbete han har gjort i Sashas liv, att Han befriat honom från alkohol och droger. Be att Sasha får vara ett vittnesbörd om ett förändrat liv, för andra unga ukrainare som sitter fast i missbruk.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

Sana mötte Jesus i en dröm

Skrivet av Magdalena Carlén, i Mellanöstern & Nordafrika
Sana mötte Jesus i en dröm

“Det skedde ett under! Min man hörde Guds röst”, utropade den muslimska Sana* från Syrien när hon ringde OM-medarbetaren Janine*. Följande torsdag mötte Janine och en vän Sana så att hon kunde berätta hela historien för dem.

Mötet med JesusSanas man Delavan* hade stigit upp tidigt för att gå till arbetet en dag. När han hade druckit sitt arabiska morgonkaffe, lutade han sig tillbaka mot väggen och blundade. Han var född muslim men sökte Sanningen. I samma ögonblick han blundade den morgonen såg han ett skinande ljus komma in genom fönstret och han kände hur det träffade ansiktet. Han knäppte genast händerna... Läs mer »