En gåva av generositet - Ungern / Lifehope (UK)

Skriven av OM Sverige, i Östeuropa

Denes hade planerat att gå på universitetet när han fick ett telefonsamtal från OM Ungern. "Skulle du vara beredd att ansluta dig till OM Lifehope missionsutbildning i England i fyra månader?" hade de frågat. Förvånad och oerhört tacksam för denna handling av generositet, svarade Denes naturligtvis ja!

Gud gjorde detta erbjudande möjligt via en schweizisk kvinna. Samtidigt som hon sökte efter ett heltidsarbete, hade kvinnan lovat Gud att hon skulle hjälpa östeuropeiska troende att bli utrustade för tjänst med en del av de pengar hon skulle tjäna. Snart fick hon sitt drömjobb, och tacksam för Guds svar på bön, kontaktade hon OM Lifehope om att aktivera någon för att delta i utbildningen.

Denes säger, "Jag är oerhört tacksam för hur Gud använde denna dam för att uppfylla sin plan. Nu, genom allt jag lär mig i OM Lifehope, ber jag att jag ska kunna hjälpa andra att upptäcka hans plan för sina liv också." Prisa Gud för denna kvinnas generositet, och att Gud öppnade en dörr för henne. Be för Denes tid på utbildningen.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

Sana mötte Jesus i en dröm

Skrivet av Magdalena Carlén, i Mellanöstern & Nordafrika
Sana mötte Jesus i en dröm

“Det skedde ett under! Min man hörde Guds röst”, utropade den muslimska Sana* från Syrien när hon ringde OM-medarbetaren Janine*. Följande torsdag mötte Janine och en vän Sana så att hon kunde berätta hela historien för dem.

Mötet med JesusSanas man Delavan* hade stigit upp tidigt för att gå till arbetet en dag. När han hade druckit sitt arabiska morgonkaffe, lutade han sig tillbaka mot väggen och blundade. Han var född muslim men sökte Sanningen. I samma ögonblick han blundade den morgonen såg han ett skinande ljus komma in genom fönstret och han kände hur det träffade ansiktet. Han knäppte genast händerna... Läs mer »