Cyklar för mission - Tyskland

Skriven av OM Sverige, i Västeuropa

 

Idag (torsdag) startar OM Tysklands fältledare Tobias Schultz en 14-dagars cykeltur genom 16 stater i Tyskland, för att besöka OM Tysklands tre olika team i Hamburg, Halle / Saale och Heilbronn.

"Detta kommer att bli en verklig fysisk utmaning för mig", säger han. "Jag ser verkligen fram emot den här tiden. Fysiskt kommer jag att dra nytta av denna turné, och det kommer hjälpa mig att koppla av och att komma ut från vardagens stress. Dessutom vill jag ta tillfället i akt att lyfta fram det arbete som OM gör i Tyskland. "

OM Tysklands tre team syftar till att hitta sätt att nå ut till sina grannar på ett trovärdigt sätt. De arbetar också för att inspirera och utbilda så många Kristi efterföljare som möjligt och uppmuntra dem att engagera sig mer för mission. För att nå dessa mål, behöver teamen praktiskt och ekonomiskt stöd. Genom denna cykeltur, hoppas Tobias att höja stödet för dessa arbeten och andra OM anställda i Tyskland.

Om allt går bra planerar Tobias att nå Hamburg den 16 maj, Halle den 19 eller 20 maj och Heilbronn den 24 maj. Han planerar att vila på söndagar. För att läsa dagliga rapporter både på tyska och engelska och följa hans framsteg i realtid på en karta, besök OM Tysklands blogg http://www.d.om.org/aktuelles/blog.html

Senaste Nyheter & Blogginlägg

Sana mötte Jesus i en dröm

Skrivet av Magdalena Carlén, i Mellanöstern & Nordafrika
Sana mötte Jesus i en dröm

“Det skedde ett under! Min man hörde Guds röst”, utropade den muslimska Sana* från Syrien när hon ringde OM-medarbetaren Janine*. Följande torsdag mötte Janine och en vän Sana så att hon kunde berätta hela historien för dem.

Mötet med JesusSanas man Delavan* hade stigit upp tidigt för att gå till arbetet en dag. När han hade druckit sitt arabiska morgonkaffe, lutade han sig tillbaka mot väggen och blundade. Han var född muslim men sökte Sanningen. I samma ögonblick han blundade den morgonen såg han ett skinande ljus komma in genom fönstret och han kände hur det träffade ansiktet. Han knäppte genast händerna... Läs mer »