Kommunikatör med inriktning på sociala medier

Du är en driven kommunikatör med goda kunskaper inom sociala medier och som delar våra kristna värderingar. Du har ett hjärta för mission och brinner för att de minst nådda ska få möjligheten att höra om Jesus. 

Som kommunikatör med inriktning på sociala medier för du ut vårt budskap i olika kanaler. Du har tidigare arbetat med kommunikation och kan läsa av uppföljning av resultat. Du producerar text, video- och bildmaterial till främst sociala medier, men även nyhetsbrev, magasin och hemsidesuppdateringar. 

Du har god språkkänsla och har lätt att samarbeta med andra.  

Du får arbeta tillsammans med ett kommunikationsteam där var och en har olika roller men som stödjer och hjälper varandra efter behov och förmåga. 

Dina arbetsuppgifter i huvudsak: 

  • Planera, producera och schemalägga inlägg på sociala medier. 
  • Översätta, nyhetsvärdera, producera och bildsätta nyheter/information (i samråd med vår kommunikationschef). Publicera på hemsida samt anpassa inlägg till sociala medier. 
  • Moderera kommentarer och svara på frågor vi får genom våra sociala medier. 
  • Korrekturläsa texter för olika publikationer. 

Vem är du? 

Du delar vår kristna värdegrund. Du är duktig på att arbeta fram material och har en känsla för att anpassa ditt uttryck efter organisationen. För rollen krävs att du obehindrat kommunicerar på svenska och engelska i tal och skrift.

Lön och understöd 

Alla som arbetar med OM står själva för insamling av sitt eget understöd (lön) genom samfund, församling och det egna nätverket. Många av oss kombinerar även arbetet med studier eller deltidsjobb.

Tillträde: Så snart som möjligt, ansökningar hanteras löpande. 
Omfattning: 20%  
Anställningsform: Volontär 
Placering: Gärna på OM-kontoret i Jönköping, men distansarbete är också möjligt. 
För mer information och intresseanmälan kontaktaanders.carlen@om.org  

“Skönt ljuder stegen av dem som bär bud om goda ting.”

Romarbrevet 10:15