Koordinator för gruppresor

Din roll kommer att innefatta kontakt med församlingar och ungdomsgrupper samt undervisa och träna grupperna i ämnen som kulturförståelse, lärjungaskap och evangelisation. Att träffa grupperna som du sänder ut hör också till tjänsten. Det finns också möjlighet att själv åka med på gruppresorna.  

Dina arbetsuppgifter i huvudsak: 

  • Kontakt med ledare i församlingar (telefon, face to face, sociala medier, e-post m.m.) 
  • Kontakt med OM-fält ute i världen som är villiga att ta emot grupper. 
  • Förberedelse och undervisning/träning utifrån material som är anpassat och relevant för gruppen, typen av resa och landet som ska besökas. 
  • Samarbete och kommunikation med övriga mobiliserande och administrativa roller på OM-kontoret som är en del av den stora bilden. 
  • Löpande vidareutveckla och implementera nytt material, principer och processer för att på sikt arbeta med ett mer holistiskt synsätt på korttidsmission där lärjungaträning är grunden. 

Vem är du?  

Du brinner för mission och ungdomar och bär visionen att lärjungaträna tonåringar och unga vuxna. Du tycker om att möta människor, undervisa för grupper och skapa kontakter. Du är utåtriktad och tar initiativ, duktig på att kommunicera i tal och skrift samt har erfarenhet av att undervisa och tala inför folk. 

Lön och understöd 

Alla som arbetar med OM står själva för insamling av sitt eget understöd (lön) genom samfund, församling och det egna nätverket. Många av oss kombinerar även arbetet med studier eller deltidsjobb.

Tillträde: Så snart som möjligt, ansökningar hanteras löpande. 
Ofattning: 40% 
Anställningsform: Volontär 
Placering: Gärna på OM-kontoret i Jönköping, men distansarbete är också möjligt. 
För mer information och intresseanmälan kontaktaisak.nilsson@om.org  

“Skönt ljuder stegen av dem som bär bud om goda ting.”

Romarbrevet 10:15