TeenStreet-koordinator

1-2 personer

Som TeenStreet-koordinator är ditt huvudansvar att hålla ihop projektet TeenStreet som löper över hela året och innefattar läger och mindre event, samt löpande kontakter med pastorer, ledare och tonåringar. Du har ett flexibelt arbetsschema och får möjligheten att resa en del. Ledarskap, projektledning, koordinering och relationsbyggande är centrala bitar i tjänsten.  

Dina arbetsuppgifter i huvudsak: 

  • Leda TeenStreet Sveriges ledarteam som består av ett gäng volontärer runt om i Sverige och som älskar TeenStreet. 
  • Utveckla TeenStreet Sverige och dess nätverk i samverkan med OM Sveriges ledarskap och i enlighet med dess vision.  
  • Representera TeenStreet Sverige inför TeenStreet Europe.  
  • Vara proaktiv i upprätthållandet av relationer med lokala partners (pastorer, ungdomsledare, TeenStreet-coacher, volontärer etc.) genom mötesbesök, via telefon, e-post, sociala medier, hemsida, sms, utskick m.m.  
  • Koordinera rekrytering och anmälningsprocesser inför TeenStreets events (f.n. TeenStreet-lägret, ledardagen och TeenStreet on the Road).  

Vem är du?  

Du är överlåten till Jesus och har ett hjärta för ungdomar och mission. Du är villig att ha ett flexibelt arbetsschema där arbetspass på kvällar och helger regelbundet ingår, och är villig att resa för att möta församlingsledare och ungdomsgrupper runt om i landet. Du medverkar på TeenStreets planeringskonferenser i Europa samt medverkar på olika TeenStreet-events under året. Du är redo att inneha rollen i minst 2 år.

Lön och understöd 

Alla som arbetar med OM står själva för insamling av sitt eget understöd (lön) genom samfund, församling och det egna nätverket. Många av oss kombinerar även arbetet med studier eller deltidsjobb.

Tillträde: Så snart som möjligt, ansökningar hanteras löpande. 
Omfattning: 5-20 timmar/vecka 
Anställningsform: Volontär 
Placering: Gärna på OM-kontoret i Jönköping, men distansarbete är också möjligt. 
För mer information och intresseanmälan kontaktagabriel.hammar@om.org

“Skönt ljuder stegen av dem som bär bud om goda ting.”

Romarbrevet 10:15