1-2 års team

Detta är något för dig som vill satsa mellan ett och två år eller mer, vill bli använd av Gud på sätt du kanske aldrig drömt om, samtidigt som du växer i din relation till Honom.

Vi erbjuder träningsprogram där teori och praktik går hand i hand. Du kan bland annat arbeta praktiskt, evangelisera och göra sociala insatser. Utöver detta får du även bibelundervisning och språkundervisning. Teamen är internationella och arbetet leds av långtidsmissionärer.

Mellanöstern och Nordafrika

Som teammedlem är du flexibel, villig att lära, van att ta egna initiativ och beredd på att både utmanas och uppmuntras som kristen. Du lär dig språk och kultur på plats.

Vi arbetar med barngrupper, evangelisation, ledarskapsträning, fängelsebesök och undervisning. Arbete bland studenter innefattar olika aktiviteter på studentcenter, konserter, spelkvällar och språklektioner.

Centralasien

Var med och bygg Guds församling i Centralasien!

Vi har team i ett flertal länder i Centralasien och tillsammans med lokala troende arbetar vi för att grunda nya levande gemenskaper. Det finns ett stort behov av erfarna och yrkeskunniga arbetare som villiga tillbringa en längre tid i något projekt.

Vi söker bland annat språklärare, datorlärare, läkare, sjuksköterskor och arbets- och fysioterapeuter. På många platser arbetar vi med olika bistånd- och utvecklingsprojekt där du kan använda din yrkesutbildning. Du lär dig språk och kultur på plats.

Logos Hope

Segla världen runt med Logos Hope!

Tillsammans med en besättning på 400 personer från 40-50 länder arbetar du ombord OM:s fartyg för att ta emot besökare till fartygets stora bokhandel, presentera evangeliet och stötta lokala kyrkor i deras arbete.

Du går ombord 1 eller 2 år och arbetar i någon av avdelningarna på Logos Hope.

Sydasien

Gå till fots mellan bergsbyar och använd biblar, vittnesbörd, sport och Jesus-filmen som verktyg för att berätta om Jesus.

I de otillgängliga bergen i Sydasien finns många onådda folkgrupper. Miljontals människor har fortfarande inte mött den förvandlande kraften som finns i evangeliet, helt enkelt för att ingen att tagit evangeliet till dem. Vi jobbar hårt för att se levande gemenskaper bland dessa minst nådda – var med du också!

Prata med vår missionscoach

Ditt nästa steg ut i mission är att prata med vår missionscoach, som hjälper dig  att hitta rätt plats för dig på missionsfältet.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

“Skönt ljuder stegen av dem som bär bud om goda ting.”

Romarbrevet 10:15