Sök
Stäng denna sökruta.

Sponsring

Vill du sponsra OM genom ditt företag? Det finns många alternativ och möjligheter både för dig som privatperson och er som företag att vara med. Här är några förslag:

  • Annonsera i vår tidning eller på webben: Vår tidning går till drygt 5000 personer och kyrkor över hela Sverige. Det finns också möjlighet att synas med logga och namn på vår webb och vid vissa event och konferenser. 
  • Sponsra kontoret med något specifikt. Det kan handla allt ifrån bra begagnade kontorsmöbler, mobiltelefoner eller datorer till att ni täcker specifika fasta kontorskostnader eller ger en gåva för nya inköp.  
  • Erbjuder ditt företag tjänster vi skulle kunna dra nytta av till ett rabatterat pris?
    Våra behov växlar, men det kan handla om mobilabonnemang, grafik, kommunikation, PR, reklam eller andra kontorstjänster.  
  • Du kan också ge ett regelbundet lönebidrag till några av våra chefspositioner på kontoret som gör arbetet möjligt.
    Vi söker för närvarande sponsorer för vår kommunikationschef, administrationschef, kontorschef, missionsledare, biträdande missionsledare och ekonomichef. Bidragen går till lönen för den specifika tjänsten och säkerställer på detta sätt långsiktig stabilitet för OM när våra arbetare flyttar vidare.  

Välkommen att kontakta vår missionsledare för mer information: gabriel.hammar@om.org.  

“Skönt ljuder stegen av dem som bär bud om goda ting.”

Romarbrevet 10:15