Missionsbas

Vår svenska missionsbas finns i Jönköping. Här samordnas allt arbete som gör det möjligt för människor att resa ut med OM i världen och även för våra team runtom i landet. Är din gåva administration, ekonomi, kommunikation, HR, IT eller rekrytering kan du göra en värdefull insats tillsammans med oss!

Praktik

Du som går på någon skola eller utbildning antingen med inriktning på mission eller något inom personal, administration, kommunikation eller IT är välkommen att göra din praktik hos oss. Vad du kommer att göra beror på den utbildning du går och vilka behov vi har för tillfället. Kontakta oss för mer information.

LEDIGA TJÄNSTER OCH BEHOV AV VOLONTÄRER FÖR SPECIFIKA UPPGIFTER

Vi söker regelbundet volontärer för mindre eller större uppgifter till vår missionsbas. Kontakta oss för mer information. Just nu söker vi också specifikt efter dig som:

  • har passion för, och strategisk kompetens inom insamlingsarbete. Du arbetar gärna med företagskontakter och partnerutveckling och kommer få en väsentlig roll i vårt insamlingsteam.
  • har erfarenhet av att leda människor i ett team. Vi söker just nu nya teamledare för vårt HR-team, insamlingsteam och mobiliseringsteam. Som ledare efterfrågas vision, kunskap och erfarenhet inom området samt tillgänglighet på minst 50%.

Hör av dig till isak.nilsson@om.org om du vill veta mer.

TeenStreet-koordinator sökes

OM Sverige söker en ny koordinator för TeenStreet-ledarteamet med start så snart som möjligt, gärna innan augusti 2020. TeenStreet är OM:s årliga internationella tonårsläger och är en viktig i del av vår strategi för att forma missionella lärjungar. Klicka här för att se annonsen.

Lön och understöd

Alla som arbetar med OM står själva för insamling av sitt eget understöd (lön) genom samfund, församling och det egna nätverket. 

Många av oss kombinerar även arbetet med studier eller deltidsjobb. Vissa chefspositioner innehar dock ett litet ekonomiskt bidrag från OM. Kontakta oss för mer information.

“Skönt ljuder stegen av dem som bär bud om goda ting.”

Romarbrevet 10:15