Sök
Stäng denna sökruta.

Missionsbas

Vår svenska missionsbas finns i Jönköping. Här samordnas allt arbete som gör att våra team runtom i landet kan göra sitt jobb väl och det arbete som gör det möjligt för människor kan resa ut med OM i världen. Är din gåva administration, ekonomi, kommunikation, HR, IT eller rekrytering kan du göra en värdefull insats tillsammans med oss!

Praktik

Du som går på någon skola eller utbildning antingen med inriktning på mission eller något inom personal, administration, kommunikation eller IT är välkommen att göra din praktik hos oss. Vad du kommer att göra beror på den utbildning du går och vilka behov vi har för tillfället. Kontakta oss för mer information.

LEDIGA TJÄNSTER OCH BEHOV AV VOLONTÄRER FÖR SPECIFIKA UPPGIFTER

Vi söker regelbundet volontärer för mindre eller större uppgifter till vår missionsbas. Kontakta oss för mer information. 

Lön och understöd

Alla som arbetar med OM står själva för insamling av sitt eget understöd (lön) genom samfund, församling och det egna nätverket. 

Många av oss kombinerar även arbetet med studier eller deltidsjobb. Vissa chefspositioner innehar dock ett litet ekonomiskt bidrag från OM. Kontakta oss för mer information.

“Skönt ljuder stegen av dem som bär bud om goda ting.”

Romarbrevet 10:15