Sök
Stäng denna sökruta.

Mellanöstern och Nordafrika

Fokus ligger på att bygga relationer och genom det dela Jesu kärlek med de människor vi möter. Genom församlingsgrundande arbete jobbar vi tillsammans med lokala troende för att grunda nya gemenskaper bland de minst nådda i regionen.

Vi arbetar med barngrupper, evangelisation, ledarskapsträning, fängelsebesök och undervisning. Arbete bland studenter innefattar olika aktiviteter på studentcenter, konserter, spelkvällar och språklektioner. 

Språkstudier och kulturförståelse är i många fall en viktig del, då du med dina studier visar öppenhet, intresse och kärlek till kulturen och folket. I samtliga program fördjupas din relation till Gud och du formas som efterföljare till Jesus.

Som teammedlem är du flexibel, villig att lära, van att ta egna initiativ och beredd på att både utmanas och uppmuntras som kristen. Du lär dig språk och kultur på plats.

Startpunkt: januari eller augusti varje år

Längd: 1-2 år

Plats: Mellanöstern och Nordafrika, varierande länder. Kontakta oss för mer information!

Vem: Du som är över 18 år, även par och familjer

Sista ansökningsdag: 30 april (för utresa i augusti) eller 31 oktober (för utresa i januari)

Alla som reser ut med OM ansvarar själva för sina omkostnader. De flesta söker ekonomiskt understöd från vänner, familj och församling. Hör gärna av dig till oss om frågor kring budget, råd och tips!

Prata med vår missionscoach för mer information och ansökan.

“Skönt ljuder stegen av dem som bär bud om goda ting.”

Romarbrevet 10:15