TeenStreet

TeenStreet Tyskland 2017

27 juli - 2 augusti 2017
Offenburg, Tyskland

Anmäl dig här

TeenStreet är ett internationellt kristet tonårsläger. Varje år träffas mer än 3 500 människor från hela Europa för att vara med på en vecka med lovsång, Bibelstudier, sport, skapande och annat kul.

Vår målsättning är att arbeta tillsammans med Guds församling för att inspirera och utrusta kristna ungdomar till att ha en verklig relation med Jesus och reflektera honom i sin vardag.

Årets Tema är "Unshakeable"

Undervisningen kommer att utgå från Romarbrevet 8 med fokus på vers 37: Nej, över allt detta triumferar vi genom honom som har visat oss sin kärlek.

Vi människor möter större eller mindre prövningar i livet: Fysiska och andliga – sjukdom, brustna relationer, blir sårade, krossade drömmar och hopp, beroenden av olika slag osv.. I dessa situationer är det så enkelt att känna hopplöshet att vi bara vill ge upp. Gud säger någonting annat. Det finns hopp! Vi är älskade av en kärleksfull pappa – som krigar för oss, som gav allt (sin son) för att rädda oss och genom den triumferande segern över döden. Våra dagliga prövningar försvinner inte men de är inte för alltid, vi kan lita på att Gud leder oss och hjälper oss, ger oss den styrka vi behöver för att orka fortsätta. Vi kan vara försäkrade om att i slutet av kampen kommer vi att stå som segrare genom Jesus som har visat oss sin kärlek.

Anmäl dig här

TS - 28625694592 fc0dd734cb k

Om lägret

Vanliga frågor

Ladda ner Big Adventure 2 BigAdventure

TeenStreets Internationella sida