Sök
Stäng denna sökruta.

Key Servants Academy

Key Servants Academy (KSA) är en lärjungaskola för ungdomar som drivs av den lokala församlingen. Målet är att forma hela, trygga och modiga efterföljare till Jesus Kristus som tar evangeliet in i alla världar.

Söker du vägar att hjälpa tonåringarna i din församling att växa som lärjungar och som ledare? Det är vad Key Servants Academy (KSA) finns till för. Under två år genomgår deltagarna en gedigen utbildning som hjälper dem att utveckla en levande och stabil kristen tro och att leva ut Bibelns sanningar och principer i sin vardag. De utmanas också att ta ansvar i församlingens verksamhet och får därigenom möjlighet att växa som ledare. Under hela utbildningstiden har de stöd av en personlig mentor.

Lärjungaskolan erbjuds av Key Servants Academy International (KSAI) i samarbete med OM. Den är enkel att starta och att driva i din församling. Allt material och alla mallar laddas ned från hemsidan: www.keyservants.academy. Dessutom finns deltagarversionen av utbildningsmaterialet tillgänglig i en app.

KSA erbjuder en målgruppsanpassad kombination av:

“Skönt ljuder stegen av dem som bär bud om goda ting.”

Romarbrevet 10:15